Feliratkozás Hírlevélre

Világsiker

Power Plate, a világsiker! Egy márka, mely mindent tud.
 
Történet – Gyorsulási tréning – Az utánozhatatlan márka – Valódi edzés – Otthoni alkalmazás – Gyógyászati alkalmazás – Többféle alkalmazás – Hitelesség 


 
Power Plate világsiker10 éves tapasztalattal és ajánlásokkal. A Power Plate jelenleg több mint 100 országban érhető el, 10 éves tapasztalattal használják elismert orvosok, élsportolók és hírességek.

Ezen felül több millió elégedett felhasználója van a Power Plate-nek.
A Power Plate története

A Power Plate technológia alapjait a 60-as években az orosz űrhajósok használták, hogy ellensúlyozzák a súlytalanság hatásait.

Legfontosabb volt a csontsűrűség csökkenésének elkerülése az izomtömeg megtartásával.

Évekkel később, Guus van der Meer, a holland olimpiai csapat edzője úgy döntött, hogy továbbfejleszti ezt a módszert, így született meg 2000-ben az első Power Plate berendezés.
Power Plate történet
Power Plate gyorsulási tréning
Gyorsulási tréning

A Power Plate edzés közben kifejtett erő alapja a gyorsulás.

Newton alaptörvénye: F=ma alapján, a kifejtett erőhöz nem a tömeg tényezőt, hanem a gyorsulási faktort használja.

A 3 dimenziós vibráció által létrejövő intenzív izom összehúzódások, akár testünk tömegének ötszörösével is hatnak az izmokra. Ez a stimuláció lehetővé teszi a 98%-os kapacitású izommunkát.
Power Plate edzésPower Plate, az utánozhatatlan márka

A Power Plate tovább fejlesztett és levédett 3 dimenziós technológiája egyedülálló. Sem a billegő, sem a függőleges vibráció nem eredményez ugyanolyan hatást.

A Power Plate edzés, mint valódi sport

A Power Plate edzések személyi edzővel zajlanak, így biztonságosan  és hatékonyan lehet elérni a lehető legrövidebb idő alatt a kívánt  eredményt. A heti 2-3 alkalom az ideális, hogy a képzett edzővel a fejlődés megfelelő legyen.

Az edzések intenzitását a gép beállításainak változtatásával (frekvencia, amplitúdó, idő) és a gyakorlatok nehezítésével érjük el.  A Power Plate edzések lehetnek erőnövelő, zsírégető, tonizáló, lazító, regeneráló vagy feszesítő edzések.
Power Plate modellek

Power Plate az otthonában is

A Power Plate gyakorlatok biztonságosan elvégezhetőek otthonában is. A Power Plate modellek közül a my3, my5, my7 modellek úgy lettek kifejlesztve, hogy könnyen és hatékonyan lehessen edzeni otthoni környezetben is. 

A magyar nyelvű oktatási anyagok (poszter, dvd, edzéstervek) és az edzők szakmai felkészültsége segítik az otthoni Power Plate edzést. A disztribútornál egyéni képzés igényelhető gépvásárlás esetén.

 
Előny a gyógyászatban

2009 óta a Power Plate rendelkezik a Medical Device Certification
 – azaz az Orvostechnikai eszköz tanúsítás – igazolásával (9324/EEC). 
A Power Plate hitelessége

Minden Power Plate® gép igazoltan orvostechnikai berendezésnek minősített (az 93⁄42⁄EEC orvostechnikai eszközök irányelve alapján), mely szerint megfelel az európai egészségügyi és biztonsági előírásoknak. Ennek köszönhetően orvosok, gyógytornászok alkalmazhatják a vibrációs tréninget, mint egy szélesebb körű kezelési módot. A Power Plate hatékonyságát több mint 80 tudományos tanulmány bizonyítja. 
Power Plate mdd
 
 
 


Feliratkozás Hírlevélre