Feliratkozás Hírlevélre

Tanúsítványok, díjak

MD (Medical Device) tanúsítvány:

 

Power Plate mdd2Az orvostechnikai eszközökről szóló 93/42/EGK irányelv az orvostechnikai eszközök mozgására, forgalomba hozatalára és üzembe helyezésére vonatkozó feltételeket kívánja harmonizálni a belső piac egész területén. Az irányelv a műszaki harmonizációs és szabványügyi „új megközelítés” elvein alapul. Az új megközelítés szerint az orvostechnikai eszközök tervezése és gyártása a páciensek és az említett eszközöket felhasználó személyek biztonságának és egészségének védelmére vonatkozó alapvető követelmények hatálya alá tartozik.

Orvostechnikai eszköznek minősül minden olyan műszer, berendezés, készülék vagy egyéb cikk – akár önmagában, akár bármilyen tartozékkal, a megfelelő működéséhez szükséges szoftverrel együtt –, amelyet a gyártó embereken való felhasználásra tervezett a következő célra:
  • betegség diagnosztizálása, megelőzése, figyelemmel kísérése, kezelése vagy enyhítése;
  • sérülés vagy fogyatékosság diagnosztizálása, figyelemmel kísérése, kezelése, enyhítése vagy kompenzációja;
  • az anatómiai vagy élettani folyamat vizsgálata, helyettesítése vagy módosítása;
  • fogamzásszabályozás; és amely elsődlegesen kívánt hatását az emberi szervezetben vagy az emberi testen nem farmakológiai, immunológiai vagy anyagcsere útján éri el, de amelyet működésében ilyen módszerekkel segíthet.

A Power Plate IIa. tanúsítvánnyal bír.  Az I., IIa., IIb. és III. osztályba sorolt orvostechnikai eszközök gyártóinak a CE jelölés használatához és a termékek piaci bevezetéséhez egy bejelentett szervezetnél meg kell szerezniük a 93/42/EGK, CE jelölési irányelv szerinti tanúsítást. Ezek a gépek csak akkor hozhatóak forgalomba, ha a hazai rendelet előírásainak megfelelően vagy önmagában álló CE, vagy a CE jelölés után szereplő négyjegyű számmal ellátott jelöléssel rendelkezik.

Power Plate inkluzív fitneszInkluzív fitnesz akkreditált berendezés, 2-es kategória (Inclusive Fitness Accredited Item Stage 2):

Az Inclusive Fitness Initiative (IFI) egy olyan program, melynek célja, hogy segítse a sérült személyeket a mozgásforma kiválasztásban.

The IFI egy olyan tanúsítási rendszer, mely az IFI szignóval ismeri el azokat a helyszíneket és azokat a berendezéseket, melyek lehetővé teszik az egészséges és a sérült személyek együttes mozgását, edzését. Az IFI emblémához tartozó normákat az elmúlt 10 év során fitnesz szakértők és mozgássérültek bevonásával alakították ki. A tanúsítást három évenként felülbírálják, figyelik, hogy az adott létesítmény vagy berendezés milyen ütemben fejlődik.

Power Plate - Az év leginnovatívabb fitness eszköze

2012-ben a Power Plate Magyarország a Fitbalance Award 2012 díjátadó gála keretein belül elnyerte az Év leginnovatívabb fitness eszköze díjat.
Power Plate leginnovatívabb fitnesz eszköz díj
Power Plate  - Cool Brand kitüntetés

A világ egyik legjobb márkájának választották a 2011/2012-es évben a Power Plate-et Londonban. A kitüntetést 10 000 különböző márka közül érdemelte ki a Power Plate olyan kritériumok alapján, mint stílus, innováció, eredetiség, egyediség, de szempont volt az is, mennyire autentikus az adott márka, és mennyire vonzó.
Power Plate coolbrands díj
Body Life Award

2010-ben a Power Plate elnyerte a Body Life kitüntetést, melyet 500 németországi, valamint ausztriai fitnesz stúdió közül választottak ki az úgynevezett „stand alone” kategóriában.
Power Plate award
Power Plate, mint elismert orvostechnikai eszköz

Valamennyi Power Plate gép megfelelt az ISO 13485 minősítés szigorú követelményeinek, amely alapfeltétele a gyógyászati eszközökre vonatkozó gyártási engedélynek. Ennek értelmében 2005 óta, az egész testes edzés kategóriájában a Power Plate a II. kategóriás gyógyászati termékekre vonatkozó engedéllyel rendelkezik.
Power Plate mdd3
Power Plate, a legjobb "anti-aging" eszköz

A Fitness Tribune vezető kereskedelmi magazin által a Power Plate elnyerte 2005-ben az év eszköze díjat az öregedés gátlás területén.
Power Plate díjak
Power Plate a legjobb fitneszgép és szépségápolási termék

A német Wellness szövetség 2004-ben szigorú kritériumai alapján a legjobb fitneszgép és szépségápolási terméknek minősítette a Power Plate-et. A díjazás során az alábbi szempontokat vették figyelembe:
  • Termékminőség
  • Wellness területén betöltött funkciók és hatékonyság
  • Hatékony képzési rendszer a vásárlók számára
  • Szállítási és garanciális feltételek biztosítása
Power Plate díjak2
Power Plate az év szépségápolási terméke

2003-ban, a Párizsban tartott nemzetközi szépség kiállításon, a Power Plate fitneszgépet az év szépségápolási termékének választották.
Power Plate díjak3
Power Plate az év fitneszgépe

A világhírű, nemzetközi Fitnesz-vásáron, a FIBO-n, 2002-ben a TÜV Rheinland az év Innovációs terméke díjjal tüntette ki a Power Plate-et.
Power Plate díjak4


Feliratkozás Hírlevélre