Feliratkozás Hírlevélre

Stúdiótípusok

Amikor Power Plate egység nyitása mellett dönt, az alábbi változatokat érdemes megfontolnia:
 
„SZIGET”

Szélesítse szolgáltatásai körét, nyújtson újdonságot meglévő vendégeinek, vagy vonzzon be újakat. Legyen szó szépségstúdióról, edzőteremről, teniszklubról, az 1 gépes Power Plate Sziget fantasztikus lehetőségeket kínál az Ön vendégeinek is. Az 1 gépes szigetnél jól működik a proTRAC rendszer.

A  proTRAC rendszer segítségével lehetővé válik a gépek ellenőrzése, a percenkénti géphasználat alapján történő elszámolás, monitorozás.
Használata egyszerű, nem kell hozzá számítógép vagy különleges szoftver. A proTRAC üzemelési rendszerben a Power Plate gépet csak egy előre feltöltött PowerKey kulccsal lehet használni. A rendszerrel a gépet felügyelet nélkül is használhatják a vendégek, az árat pedig az adott Power Plate egység határozza meg.

A proTRAC rendszer összetevői:
  • 1 db proTRAC központi elem
  • 50 db proTRAC PowerKey kulcs
  • 1 db proTRAC kijelző
Power Plate TRX
 
„STÚDIÓ”

A Power Plate ideális alap az üzleti önállósághoz is. Egy kétgépes, átlátható stúdió megnyitása egy jövőbemutató, nagyon jól jövedelmező üzleti modell. Ez a bejáratott koncepció már Magyarországon is bizonyított.
 
Power Plate két gépes stúdiók

„CENTER”

A Power Plate Center egy hatékony, ám időt spóroló edzéstípust célzott meg, amelyet stílusos, kellemes környezetben különleges edzéseket kínál. A 3 vagy több gépes „center” koncepció a csoportos edzésre épít. A csoportos edzéstípusok válfaja végtelen. Vendégköre az egészségére igényes? Csábítsa őket a stabilitást, a csonterőt, az egyensúlyérzéket vagy akár a szülés utáni erőnlétet növelő edzésekkel. Ha kliensei főként alakjukat kívánják formázni, szervezzen nekik 30 perces speciális témájú tréningeket (pl. zsírégetés, feszesítő edzés, hasizom fejlesztés, de koncentrálhat akár a golfosokra is).
 
Power Plate center
 
Lévén erősen fejlődő cég, a Power Plate folyamatosan keresi az új partnereket. Ez bárki lehet. Azok is, akik más területről jönnek, ám van bennük vállalkozói szellem és szeretnének a sport és egészségmegőrzés terén szeretnének önállóvá válni.
 
Power Plate beruházási lehetőségek


Írjon nekünk az info@power-plate.hu címre vagy keressen bennünket a 20/360-1789-es számon, tegye fel kérdéseit, mi segítünk Önnek!


Feliratkozás Hírlevélre