Feliratkozás Hírlevélre

Jogi háttér

Tartalom

Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a weboldalon található adatok és információk helyesek legyenek. Ennek ellenére a Power Plate Magyarország nem vállal garanciát az esetleges hibákért, hiányosságokért és az ebből adódható károkért, amelyek direkt vagy indirekt a weboldal tartalmából származnak, amennyiben ezeket nem szándékosan vagy súlyos gondatlanságból követték el. Minden ajánlat kötelezettségmentes és a tartalom a cég részéről bármikor, előzetes értesítés módosítható, részben vagy teljességében eltávolítható.

Hivatkozások és Hyperlinkek

Power Plate jogi háttérEz a weboldal tartalmazhat Hyperlinkeket, amelyek más weboldalakra navigálnak és függetlenek a Power Plate-től. Cégünk nyomatékosan rámutat, hogy nem vállal semmilyen felelősséget olyan károkért, amelyek esetlegesen külső weboldalak használatából erednek és nem vállal felelősséget ezen weboldalak tartalmáért sem. Egy Hyperlink felbukkanása nem jelenti, hogy cégünk ajánlaná ennek a külső weboldalnak tartalmát. A Hyperlinkek aktiválása, és tartalmuk megtekintése minden esetben saját felelősségre történik. Cégünk nem vállal felelősséget a linkek tartalmáért, az információk fel-vagy fel nem használásáért, az itt esetlegesen megjelenő illegális vagy hibás tartalmakért és az ebből adódó károkért. Amennyiben Ön azt tapasztalná, hogy a weboldal jogtalan vagy hibás információkat tartalmaz, kérem, értesítsen minket. Ezt mindenesetben ellenőrizzük, és adott esetben kikapcsoltatjuk a weboldalunkhoz csatlakozó, problémát okozó linket.

Szerzői jog

Minden tartalom a Power Plate Magyarország vagy harmadik jogi személy szellemi tulajdona és a szerzői jog által védett. A Power Plate Magyarország engedélye nélkül tilos a weboldal tartalmát illetve ennek részleteit felhasználni, megváltoztatni, sokszorosítani és/vagy kiadni.

Logók

Minden a weboldalon felhasznált grafika és logó, de legfőképpen a Power Plate® név és a Power Plate® logó a Power Plate International Ltd. bejegyzett védjegyei és Magyarországon a Power Plate Magyarország exkluzív használatában állnak. Nem megengedett az emblémák és logók használata a cég írásos engedélye nélkül. 


Feliratkozás Hírlevélre