Feliratkozás Hírlevélre

Cégünkről

Kínálatunkban vibrációs tréning gépek és a Power Plate által kifejlesztett és levédett gyorsulási tréning az ún. Acceleration Training szerepel.

Vibrációs fitnesz edzőink az Önnek megfelelő vibrációs tréning gépet és Power Plate edzést kínálják annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban elnyerje fittségét, formás alakját, csökkentse kilóit és a narancsbőr megjelenését.

Kedves Érdeklődő!

Állt Ön már Power Plate gépen?

Ha igen, akkor nyilván egyetért azzal, hogy a Power Plate vibrációs tréner a gyors sikert magas hatékonysággal célozza meg. 

Sikertörténetünk 2010-ben kezdődött budapesti bemutatótermünk megnyitásával. Azóta már megsokszorozódott a stúdiók száma Magyarországon.

Amennyiben egy olyan üzleti modellt keres, ahol a vendégek minőségi és igényes kiszolgálása a cél, akkor a Power Plate-et pontosan Önnek találták ki. A Power Plate vibrációs tréning egy dinamikusan fejlődő fitnesz szegmens piacvezető szolgáltatása, és megbízható üzleti partner az Ön oldalán. 

Cégünk az Ön vállalkozói sikerét állítja a középpontba.  Célunk, hogy kompetens partnerként, remek koncepciókkal a legjobb szolgáltatást nyújtsuk.  Testreszabott üzleti tanácsadással, megoldásokkal, kitűnő oktatási rendszerrel és célcsoport orientált reklámokkal segítjük vállalkozását. 
Mindezt hogyan? Lapozza végig tájékoztatónkat, hogy kérdéseire válaszokat kapjon!  

Használja ki a Power Plate egyedülálló technológiáját, erős márkanevét és izgalmas szolgáltatását, hogy a vállalkozása sikert arasson! 

Üdvözlettel:
Kovács Krisztina
Power Plate Magyarország tulajdonosa
Legyen Power Plate Partner

Power Plate termékek

Miért a Power Plate?


Feliratkozás Hírlevélre