Feliratkozás Hírlevélre

Fitnesz és sport

A Power Plate® a fitnesz technológia jövő generációját és a Gyorsulási TréningTM egyik leghatékonyabb edzésmódját kínálja. Ez a forradalmi edzési technológia harmonikus rezgéseket közvetít a szervezetbe, természetes reflexet stimulál, az izmok másodpercenként 25–50 alkalommal húzódnak össze – és az izomrostok akár 98%-a dolgozik egyszerre, a hagyományos edzőtermi eszközöknél tapasztalt 60%-hoz képest.
 

Hatékonyan éget zsírt, növeli az izomtónust, javítja az egyensúlyérzéket, erősít.

A Power Plate® géppel a klub vendégei teljes testedzést végezhetnek, melynek során nyújtó, egyensúlyjavító, erőközpont, erősítő és masszázs gyakorlatokra kerül sor. Mindezt alig 30 perc alatt.

Egy Power Plate® gép egy stúdióban demonstrálja, hogy a szolgáltatás mindig a legfrissebb edzési módszereket kínálja a tagoknak. Ezzel növeli a régi vendégek hűségét, és új tagokat is vonz, és több gép esetén kiscsoportos edzésre is kínál lehetőséget.

"A sportolók és edzők általi kedvező fogadtatás és a pozitív kutatási eredmények igazolták, hogy a Gyorsulási TréningTM alapvető része a sportteljesítmény növelési módszereknek. Véleményünk szerint a Power Plate® abszolút vezető a vibrációs tréninggel történő gyorsulás fokozásban. A Power Plate® filozófiája, és az oktatás, fejlesztés és kutatás melletti elkötelezettség illetve a vevőszolgálat felülmúlhatatlan. Próbálja ki Ön is, és meggyőződhet róla, hogy a Power Plate® géppel érheti e”l Ön és sportolói is a legjobb eredményeket!" ( Velencei Attila - A Metodikai Központ vezető kutatója )
 
Power Plate sport logók

Fitnesz

A Power Plate gépen folytatott vibrációs tréning növeli az izomtömeget és javítja az izomtónust. A nyújtóreflex révén az edzésbe hozott izmok 100%-osan aktivizálódnak. Ezzel szemben a hagyományos edzéssel csak 60%-80% érhető el. A rezgés egyetlen mozdulat elvégzése alatt 25-50 ismételt összehúzódást eredményez, ezáltal több izomszál aktivizálódik, így az izmok anélkül is aktívan dolgoznak, hogy bármiféle külső terhelés érné őket. Egy hagyományos erő-edzés erősíti az izmokat, mert a test reagál az extra terhelésre, mely a súlyok mozgatásából, vagy a normál gravitáció ellenállásának legyőzéséből ered. A vibrációs tréningnél a test a fellépő gyorsulásra reagál, így sokkal nagyobb erőkifejtésre késztetjük az izmokat. A Power Plate tréninggel nem a tömeget növeljük, hanem a gyorsulást, a frekvencia változtatásával.

Ön aktívan edz?

Növelje eredményeit, tegyen szert tónusosabb izmokra, növelje mozgástartományát – a Power Plate szinte minden területen képes Önnek segíteni.

Nem igazán szeret sportolni? A Power Plate teljes test vibrációs edzést pont Önnek találták ki. Ha rosszul érzi magát a bőrében, kínosnak érzi azt, hogy edzőterembe menjen, mégis igyekezne változni, keresse fel valamelyik stúdiónkat és induljon el bátran az úton, az Ön személyi edzője segítő kezet fog nyújtani.

Sport

A vibrációs tréning kitűnően alkalmazható különböző sportok megalapozására: labdajátékok, síelés, futás, tenisz, golf, de a hobbiból sportolók számára is kiváló testedzést biztosít.
A kiterjedt tudományos és független kutatásoknak köszönhetően sportklubok szinte a világ minden részén használják a Power Plate-et erősítő, kondicionáló és rehabilitációs programjaik során.

„A sportolók és edzők általi kedvező fogadtatás és a pozitív kutatási eredmények igazolták, hogy a Gyorsulási Tréning™ alapvető része a sportteljesítmény növelési módszereknek. Véleményünk szerint a Power Plate® abszolút vezető a vibrációs tréninggel történő gyorsulás fokozásban. A Power Plate® filozófiája, és az oktatás, fejlesztés és kutatás melletti elkötelezettség illetve a vevőszolgálat felülmúlhatatlan. Próbálja ki Ön is, és meggyőződhet róla, hogy a Power Plate® géppel érheti el Ön és sportolói is a legjobb eredményeket!” ( Velencei Attila - A Metodikai Központ vezető kutatója)
 
A vibrációs tréning gyakorlatokat arra tervezték, hogy jelentősen javítsák a hagyományos edzésmódokat, vagy azok kiegészítéseként, vagy azok alternatívájaként. Akár percek alatt megnövekedhet a végezhető mozgások száma és a stabilitás, így lehet tökéletes bemelegítés edzés vagy verseny előtt.  Power Plate gépek kiváló eszközei a teljesítmény folyamatos maximumon tartásának.

INTEGRÁLÁS A SPORT TELJESÍTMÉNY FOKOZÁSÁHOZ, ÉS A SÉRÜLÉSEK MEGELŐZÉSÉHEZ (PDF)
 
     
     


Feliratkozás Hírlevélre