Feliratkozás Hírlevélre

Tudományos publikációk

Egészségesebb élet a Power Plate gépekkel

Minél gyorsabb és stresszesebb életünk, annál inkább keressük a hasznos és praktikus megoldásokat az egészségünk megőrzéséhez. Sajnos nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy megfelelő időt fordítsanak testedzésre. És nagyon sokan vannak, akik bár szeretnék, olyan betegségben szenvednek, vagy állapotuk olyan, mely nem teszi ezt lehetővé.

bővebben
Power Plate® tudományos háttére

Ez az anyag hasznos információkkal szolgál a Power Plate felhasználók számára, akik a rendszeres testedzés segítségével számtalan pozitív egészségügyi hatásra tesznek szert.

bővebben
A Power Plate® gépen történő edzés a futballmeccs félidejében növeli a teljesítményt és csökkenti a sérülések kockázatát

Jelen szöveg a University of Hull egyetemen folytatott két tanulmány kivonata.
Készítették: Ric Lovell, Adrian Midgley, Stephen Barrett, Daryl Carter és Katie Small, University of Hull, Egyesült Királyság

bővebben
A Power Plate® növeli az idősek erejét és izomtömegét

A tanulmány a Journal of Gerontology Medical Sciences számában jelent meg (2007, vol. 62A, No. 6, 630-635). Szerzők: An Bogaerts, Christophe Delecluse, Albreacht L. Claessens, Walter Coudyzer, Steven Boonen en Sabine MP Verschueren. A teljes test vibrációs tréning hatása a hagyományos erő és tömegnövelő fitnesz edzésekkel összehasonlítva, 1 éves kontrollált vizsgálatban.

bővebben
A Power Plate® segíti az elülső keresztszalag pótlás utáni felépülést

Keresztszalag rekonstrukciós műtét után a Power Plate ® tréning sokkal jobban javítja az egyensúlyt, mint a hagyományos edzés.

bővebben
A Power Plate® edzés javítja a gerincvelő sérüléses betegek sétálási funkcióját

A tanulmány következtetései:  A Power Plate® gép következetes használata javíthatja a sétálási sebesség tekintetében a sétálási funkciót. 12 Power Plate® alkalmat követően észreveheőően emelkedett a lépésszám, a lépéshossz és javult a végtag koordináció.

bővebben
A Power Plate® edzés segíthet a hasüregi zsír csökkentésében a túlsúlyos és elhízott felnőtteknél

Összefoglaló tanulmány. Megjelent: European Journal of Obesity. Vol. 3 (2). 2010-ben. Publikálta Vissers, D., A. Verrijken, I. Mertens, C. van Gils, A. van de Sompel, S. Truijen és L. van Gaal. Antwerpeni Egyetem, Belgium.

bővebben
A Power Plate® tréning segít a cellulit csökkentésében

A SANADERM Professional Klinikán végzett tanulmány. Németország (2004. május-november).
Publikálta Dr. Horst Frank és Dr. Birgit Moos.

bővebben
Csontépítés a teljes test vibráció segítségével

Ez a kutatás arra mutat rá, hogy a vibrációs tréning megoldás lehet a csontritkulás megelőzésére és javítására: fokozza a csontok ásványianyag-sűrűségét, javítja az izmok ereje és tömegét, és jelentősen javítja változókori elhízás tüneteit. Publikálva a Journal of Bone and Mineral Research (Vol. 19 (3), 2004) Sabine Verschueren, Machteld Roelants, Christophe Delecluse, Stephan Swinnen, Dirk Vanderschueren & Steven Boonen, által a Leuven-i egyetemen, Belgium.

bővebben


Feliratkozás Hírlevélre