Feliratkozás Hírlevélre

Alapelv

Power Plate alapelv1
 
A teljes test vibrációs tréning Newton második törvényén alapszik, mely röviden:

F=ma, azaz az Erő egyenlő a tömeg és a gyorsulás szorzatával.

A hagyományos edzésekkor súlyok segítségével növeljük az erőt, míg a Power Plate gép a vibrációval (a gyorsulással) hat az erő nagyságára.
Power Plate alapelv2
 
A Power Plate gépek platója több irányban mozdul el. A fel-le elmozdulás hatására növekszik az izomtónus, a jobbról-balra és az előröl- hátra történő elmozdulás az egyensúlyt és a koordinációt javítja. A plató akár másodpercenként 50-szer is képes rezegni, beállítástól függően.
Power Plate alapelv3 A Power Plate gépek az úgynevezett  PrecisionWave™ technológiával működnek. Ez egy igen pontos, harmonikus rezgő rendszer, mely a plató teljes felszínén egyenletes és szabályozott rezgést garantál – így lesz az eredmény is konzisztens és kiváló.
Power Plate alapelv4 Ezen rezgések váltják ki azt az öntudatlan izomreakciót, mely miatt az izmok másodpercenként több alkalommal is összehúzódnak és elernyednek.
 
A teljes test edzése lehetővé válik így 25-30 perc alatt, és már heti 2-3 alkalom is látható és gyors eredményt garantál.
Power Plate alapelv5
A Power Plate gépek orvostechnikai eszköz tanúsítvánnyal rendelkező berendezések. Akár orvosi rehabilitációs program részeként is alkalmazhatóak. 
A Power Plate működési elve


 

 

 


Feliratkozás Hírlevélre