Feliratkozás Hírlevélre

Power Plate alapok Basic - 2024.02.17

A Power Plate technológia alapjait a 60- as években az orosz űrhajósok használták, hogy ellensúlyozzák a súlytalanság hatásait.

Mint funkcionális fitnesz eszközt a 90- es évektől használják a sportolók teljesítményfokozására. A Power Plate edzés közben kifejtett erő alapja a gyorsulás, amely segítségével nem a tömeget emeljük az erőfejlesztés növeléséhez, hanem a gyorsulási faktor adja megfelelő erőközlést.

A három dimenziós vibráció által létrejövő intenzív izomösszehúzódások, akár testünk tömegének ötszörösével is hatnak a motoros egységekre. Ez a stimuláció teszi lehetővé, hogy a tónusban levő izmaink 98%- os kihasználtsággal működjenek. Ez a tridimenzionális, három síkban történő mozgás a kulcsa a megnövekedett proprioceptív ingernek, amelyre a szervezet természetes reflexekkel válaszol.

Ajánljuk személyi edzéshez, köredzéshez, önálló vagy akár kiscsoportos szolgáltatásként is, akár mint hivatalos Power Plate partner.

A képzés vezetője Csuka Joli Power Plate mestertréner, IWI személyi edző, IWI-NASM PES erőnléti edző.


Az alapokról szóló kurzus valamennyi fitnesz szakember számára hasznos, hiszen elmagyarázza a teljes test vibrációs tréning edzések tudományát és alkalmazását.

Ezen a képzésen leginkább a gyakorlatok alkalmazásáról ejtünk szót, és kitérünk a biomechanikára, neurofiziológiára és programtervezésre is.


 


Javasolt: Fitnesz vagy sport-wellness alapképesítés
Sikeres vizsga esetén Power Plate nemzetközi oklevél. 
Amennyiben nem rendelkezik alapképesítéssel, a „képzésen részt vett” tanusítványt  adunk.


Helyszín: BASE Power Plate Központ

Tartja: Csuka Joli

Ár: 49 000 Ft + áfa

Aktuális időpont: 2024. február 17.
További információ a +36 20 360 1789-es telefonszámon kérhető.Feliratkozás Hírlevélre