Feliratkozás Hírlevélre

Biodensity

Fejlett technológiák a páciensek közérzetének javítására 
Power Plate Biodensity logo

Bővítse páciensei körét, forradalmasítsa eredményeit!

Technológiáink az egészségügyben dolgozó szakemberek számára segítséget nyújt, mert egyedülálló bevételi lehetőséget teremt a megelőzés, a kezelés és a rehabilitáció területén. A Performance Health Systems megoldást nyújt a praxisok részére azáltal, hogy növeli a páciensek megtartását, az inaktív pácienseket pedig a visszatérésre buzdítja.

A Power Plate és a bioDensity egységek kényelmesen beilleszthetők a kezelőszobákba, és alkalmazásukat könnyedén elsajátítják az alkalmazottak és a páciensek is. A páciensek a fenntartó edzésekre, alkalmakra is visszajárnak majd, mely tervezhető bevételt generál. 
Biodensity

bioDensityTM

A bioDensity rendszer biztonsággal növeli a csontsűrűséget és az ízületek integritását azáltal, hogy a test természetes folyamatait stimulálja. Wolff-törvénye alapján a csont a mechanikai terhelésre adaptációval válaszol. A bioDensity optimális biomechanikával nyomja össze a csonttömeget. A nyomóerők emellett a csontok végén lévő porcra is hatnak, melynek eredménye az ízületek erejének növekedése. Csakúgy, mint az izom, az emberi csontok, inak és szalagok is erősödnek terhelésre, és gyengülnek, ha nem használjuk őket.

Négy biztonságos és precíz kompressszív gyakorlat stimulálja az összes nagyobb izomcsoportot, ízületet és a test csontjait:

• Mellnyomás
• Lábtolás
• Húzás törzsből
• Függőleges emelés
Biodensity működés

Az optimális biomechanikai testhelyzetben generált terhelés segítségével a páciens szervezete a hagyományos mozgáshoz képest több motoros egységet épít. Más módszerektől eltérően a terhelést a páciens maga határozza meg, saját kényelmi szintjén belül marad, így minden egyes terhelés biztonságos és megbízható.

A bioDensity egy oszteogén terheléses edzési rendszer, amely segítségével szignifikánsan növelhető a csontok ásványi sűrűsége az idősek körében. A bioDensityvel végzett tanulmány az első olyan publikáció, mely egy orvosság nélküli protokoll alkalmazásával történő, ilyen szignifikáns mértékű csontsűrűség növelésről számol be. 


Bővebb információ a +36/20-360-1789-es telefonszámon vagy az info@kérhető.power-plate.hu email címen kérhető. Tovább olvashat a termékről a gyártó honlapján, az eléréséért KATTINTSON IDE!

 


Feliratkozás Hírlevélre