Feliratkozás Hírlevélre

Blog

Egy igazi Fittanyuka!

Szerző: Juhász Mónika - 2020-09-24

Kategória: Power Plate Fittanyuka program


Ajándékötletek karácsonyra 2019

Szerző: Juhász Mónika - 2019-11-20

Ajándékötletek karácsonyra!

Hálás dolog sportos ajándékot adni, nagyot nem hibázhatunk, ha jól ismerjük a másikat, és tudjuk, melyik edzésformáért van oda. Nagy többségben mostanában a futás, az otthoni fitnesz a legnépszerűbb sport, mert valahogy ezeket lehet a munka-gyerek-háztartás háromszögben is jól beiktatni a napirendbe.

Kategória: Termékeink


Alakformálás maximalizálva

Szerző: Fehér Debóra - 2019-10-03

Tökéletes Power Plate edzésed mellé megalkottuk tökéletes alakformáló krémeinket!

Vendégünk véleménye: „Egy picit hamarabb érkeztem meg a kedvenc Power Plate stúdiómba, és az edzőm mondta, hogy foglaljam el magam és próbáljam ki az új PP zsírégető krémet! 20 perc után éreztem, ahogyan elkezdi olvasztani rajtam a zsírt. Most már minden edzés előtt használom. A lelkemnek is jót tesz, hiszen a krém egy +mankó, ami segít a céljaim felé vezető úton.”

Kategória: Termékeink


FITTANYUKÁK KARÁCSONYA

Szerző: - 2018-12-14

 

Kategória: Power Plate sikertörténetek


FittAnyukák program

Szerző: - 2018-10-17

Elindult a Fitt Anyukák Programunk!

 

Kategória: Power Plate sikertörténetek


T3 Átalakító program - Ismerjük meg Gyöngyit

Szerző: - 2018-06-26

 
Ismerjük meg Gyöngyit, aki egész életében súlyproblémákkal küzdött, sajnos már gyerekként is folyton csúfolták emiatt, és ez kihatott rá a későbbiekben is. Ezen fogunk együtt dolgozni, hogy testileg, lelkileg megváltoztassuk, hogy jobban érezze magát a bőrében!
 

Gyöngyi: „Szeretnék magamról pozitív önképet kialakítani, mert jelenleg nem szeretem a saját testem és ez gátol a társas kapcsolataimban.

önbizalom, fogyás, diéta, életmód, átváltozás, mozgás

Kategória: Power Plate sikertörténetek


T3 Átalakító program - Ismerjük meg a szereplőket, Vikit

Szerző: - 2018-06-22

Ismerjük meg Vikit, aki 10 éve próbál fogyni, és az elmúlt időszakban orvostól orvosig járt különböző problémákkal, többek között az inzulinrezisztencia és a PCOS miatt.


fogyókúra, power plate, diéta

Kategória: Power Plate sikertörténetek


T3 átváltoztató program

Szerző: - 2018-05-16

VÁLTOZTASS ÉS VÁLTS ÉLETMÓDOT! MOST!
  • Egy hatékony edzést keresel, ami nem vesz el sok időt a mindennapjaidból?
  • Nem tudod mit és hogyan egyél? Nincs kedved számolni a kalóriákat?
  • Kell egy kis segítség lelkiekben is? Növelnéd önbizalmadat?

Kategória: Power Plate sikertörténetek


Absolute Live ajándékital

Szerző: - 2018-05-02

MÁJUSI AKCIÓ

Szeretnéd megkóstolni az ABSOLUTE LIVE frissítő italát? Akkor vegyél egy Power Plate bérletet az akcióban részt vevő stúdiók bármelyikében és tiéd is lehet az ajándék ital!

Kategória: Power Plate sikertörténetek


​Itt a tavasz…Jöjjön a tavaszi nagytakarítás!

Szerző: Nagy Adrienn - 2018-02-28

Ahogy a telefonod, számítógéped memóriája is megtelik, és időközönként tisztítani kell, úgy a szervezetedet is ki kell takarítani néha, ahogy az otthonodban is elvégzed a tavaszi nagytakarítást!

Kategória: Power Plate sikertörténetek


​​Mennyi edzés az optimális?

Szerző: Nagy Adrienn - 2018-02-02

Sokszor kérdezik a vendégek, hogy mennyi edzést javaslok egy héten. Erre is csak azt tudom mondani (mint az étkezésre), hogy mindenkinek másra van szüksége.

Kategória: Power Plate sikertörténetek


Dieteikusunk rendel: Hogyan meneküljünk el a karácsonyi +kilók elől?

Szerző: Barcza Zsuzsanna - 2017-12-14

Tudatos Karácsonyt, Mindenkinek!
Néhány nap, és itt a Karácsony. A mai rohanó életünkben egyre nehezebb megérezni és megtartani az ünnep igazi varázsát. Iskolákban vizsgaidőszak veszi kezdetét, munkahelyeken évzárás, tenderek leadása, és még sorolhatnánk, mi minden nehezíti a Karácsonyra hangolódást. Mégis, a maga módján mindenki igyekszik a legjobbat kihozni az év legszebb ünnepéből.

Kategória: Dietetikusunk rendel


Dietetikusunk rendel: Mozogj jót, étkezz jót!

Szerző: Barcza Zsuzsanna - 2017-11-17

Mozogj jót, étkezz jól!
 
"Mozogni jó! "
Mondja ezt az, aki már megtalálta a számára kedves, szórakoztató, fizikai és szellemi kielégülést nyújtó mozgásformá(ka)t. Aki még nem tart itt, annak javaslom, hogy tudatosan, nyitott hozzáállással próbálja ki a Power Platet. Hiszek abban, hogy minden ember számára létezik legalább egy, olyan igazán, minden szempontból leg-leg-leg mozgásforma, amelyet ha egyszer megismer és megszeret, soha többé nem akar majd abbahagyni.

Kategória: Dietetikusunk rendel


Egyre fontosabb az aktív időskor

Szerző: Powerplate - 2017-11-06

Senki sem lesz fiatalabb. A világ felnőtt populációjának 65 évnél idősebb tagjainak száma az elmúlt évszázadban folyamatosan nőtt. Napjainkban még a korábbinál is többen tartoznak ebbe a korcsoportba. A politikusoknak bizony kihívást jelent ápolásuk, mind gazdasági, mind pedig etikai szempontból. Az idősek otthonában élők vagy a segítséget igénybe vevők megfelelő életszínvonalának biztosítása elsődleges fontosságúvá vált.

Kategória: Power Plate sikertörténetek


Megszállottan formáljuk popsinkat…!

Szerző: powerplateblog - 2017-10-16

A fitnesz világának követői megszállottak egy testrész vonatkozásában – ez az a testrész, amire leülünk, amit összehúzunk, sőt még rázzuk is… úgy bizony, a fenékről beszélünk! Ez a nagy izomcsoport éppolyan erős, mint amennyire összetett. 10 évvel ezelőtt minden kliensem …

Kategória: Power Plate sikertörténetek


Dietetikusunk rendel: Biológiai és mentális éhségérzés

Szerző: powerplateblog - 2017-10-12

Valóban éhes vagyok? „Ahány ház, annyi szokás”, gyakran használjuk a kifejezést, amikor érzékeltetni szeretnénk, mennyire másképp élünk, gondolkozunk, vagy éppen cselekszünk mi emberek, hasonló élethelyzetekben. Napi életritmusunk többségét szokásaink alakítják, amelyeket szüleinktől tanultunk, vagy saját magunk formáltunk. A táplálkozás mindennapjaink …

Kategória: Power Plate sikertörténetek


Feliratkozás Hírlevélre