3Power Plate my7" />
Feliratkozás Hírlevélre

3Power Plate my7

Power Plate my7 vibrációs tréner
Új és továbbfejlesztett my7 és pro7 konzol. Megújult a Power Plate 7-es gépsorozat hardver része. A forradalmi, ipari szintű hardver gyors, stabil teljesítményével segíti az edzést.

A szintén új külsejű házba illesztett képernyő Samsung hardvere gyors reakcióidővel, jobb felbontással és tisztább hangzással ad még jobb edzésélményt.
WiFi és Bluetooth kapcsolat is részét képezi, így később az új tartalmakhoz és exkluzív edzési programokhoz könnyű hozzáférést biztosít.


ÚJ 'PREPARE-RECOVER' SZOFTVER BEMELEGÍTÉSHEZ - LEVEZETÉSHEZ

1000+ gyakorlat. Több mint 250 edzésprogram. Korlátlan lehetőségek. Adjon edzéseinek új dimenziót a vadonatúj Power Plate my7 géppel. A gép integrált érintőképernyős számítógépe több mint 1000 gyakorlatot mutat be Önnek videókkal, és hasznos tanácsokat ad a gyakorlatokhoz. Ez az első olyan otthoni gép, mely a proMOTION ™ dinamikus kábel vibrációs technológia segítségével még több gyakorlati opciót kínál.
Bármi is legyen a célja, ezzel a fejlett géppel képes lesz megvalósítani.
 
Változtasson életmódján, változtasson edzésén!
 
A my7 intelligens, virtuális személyi tréner, mely Önhöz igazodva segít személyre szabni az edzést. A gépben lévő programokat három célcsoporthoz igazítottuk – „FEEL better” , „LOOK better” és „PLAY better” – mind a három az Ön céljai elérését segíti. A my7 több mint 250 előre programozott edzést kínál. Tehát készüljön akár maratonra, eddzen a síszezonra, legyen a célja a súlyvesztés, alakformálás vagy akár csak az egészsége miatt eddzen - a my7 egyedülálló programokkal segíti Önt.

Max terhelés: 136 kg
Frekvencia: 30-40 Hz
G-Force: 5,5 G
Amplitúdó: alacsony és magas (2-4 mm)
Méretek (szélesség x mélység x magasság): 87 x 80 x 153 cm
Power Plate gép súlya: 130 kg
Hálózati feszültség: 220 ~ 230 V
Névleges teljesítmény: 0,35 kW
Szín: ezüst
    
my7 displaymy7 graymy7my7


Eredeti bruttó ár
3 429 000,- Ft
Megrendelem
Feliratkozás Hírlevélre