Feliratkozás Hírlevélre

T3 Átalakító program - Ismerjük meg Gyöngyit

Szerző: 2018-06-26

Ismerjük meg Gyöngyit, aki egész életében súlyproblémákkal küzdött, sajnos már gyerekként is folyton csúfolták emiatt, és ez kihatott rá a későbbiekben is. Ezen fogunk együtt dolgozni, hogy testileg, lelkileg megváltoztassuk, hogy jobban érezze magát a bőrében!

 


Mi a célod ezzel a programmal?
 

Gyöngyi: „Szeretnék lefogyni és egészségesebb lenni, pozitívan hozzáállni magamhoz. Bízom benne, hogy a program keretein belül segítséget kapok ennek megvalósításában.

 
Mivel próbálkoztál korábban, hogy lefogyj vagy változtass?
 

Gyöngyi: „Étrendbeli változtatások voltak elsősorban, amiket néha elég nehéz volt betartani, és a diéta abbahagyásával a kilók visszajöttek.”

 
Milyen típusú mozgásokat végeztél korábban?
 

Gyöngyi: „Régebben konditerembe jártam, bicikliztem, jelenleg jógázom és ahová tudok, gyalog megyek.”

 
Hogyan étkeztél korábban?
 

Gyöngyi: „24 éve vagyok vegetáriánus, de sajnos sokszor különböző okok miatt újra és újra visszajött az étrendembe az édesség.”

  diéta, edzés, átalakítás, életmódváltás
 Gyöngyinél alapvetően nem a fogyás cél, hanem az, hogy jobban érezze magát a bőrében, és mi ebben fogunk neki segíteni a T3 program 10 hete alatt.

Segítünk abban, hogy elinduljon egy olyan úton, amelyben elkezdi megszeretni a testét, megtanítjuk hogyan táplálkozzon tudatosabban, és hogy, a stresszt ne az édesség majszolásával vezesse le.

Ebben tanácsadója és segítője egyrészről Szabó Helén, aki utat mutat neki, hogy mit, mikor egyen és másrészről pedig Marozsák Szabolcs, aki a lelki eredetű problémákat tárja majd fel és teszi helyre az önértékelését és önképét.
Az edzésekről pedig tudniillik, hogy jótékony hatással vannak testre és lélekre is, ami a Power Plate edzésekre kifejezetten igaz.

 
 
Tarts velünk te is a 10 hét alatt, és kísérd végig Gyöngyit ezen az úton!

Kategória: Power Plate sikertörténetek

Feliratkozás Hírlevélre