Feliratkozás Hírlevélre

T3 Átalakító program - Ismerjük meg a szereplőket, Vikit

Szerző: 2018-06-22

 

Ismerjük meg Vikit, aki 10 éve próbál fogyni, és az elmúlt időszakban orvostól orvosig járt különböző problémákkal, többek között az inzulinrezisztencia és a PCOS miatt.
 

Viki: „Amikor megláttam ezt a felhívást, gondoltam hátha most ezzel elérek valamit. Egy számomra teljesen új edzésformát mutat be, és Helén oldalát is átnéztem mielőtt jelentkeztem. Gondoltam, hogyha ő ennyire biztos a dolgában és láttam a képeket is, akkor biztosan jó, amit csinál. A pláne az, hogy Marozsák Szabolcs könyvét olvastam is, szóval ez a program számomra rendkívül jó lehetőségnek bizonyult, így vettem a bátorságot és jelentkeztem.”
 

Ismerjétek meg ti is Vikit, és nézzétek meg a videót, amivel jelentkezett a T3 programba!

 
 
Mit vársz a T3 átalakító programtól?
Viki: „Leginkább azt várom, hogy megszabaduljak a 10 hét annyi kilótól, amennyitől lehet. Persze nem is a kiló érdekel, hanem a centi. Egészségesebben szeretnék táplálkozni, bár jó ideje ezen vagyok, kisebb nagyobb csalásokkal.”

Mivel próbálkoztál korábban, hogy lefogyj vagy változtass?
 
Viki: „Sok mindent próbáltam már, így a 160 grammos diétát, amit az inzulinrezisztenseknek tanácsolnak, ezt kombináltam különböző edzésekkel, és több zöldség evéssel, de sajnos nem igazán szeretem őket.”

Edzettél korábban? Ha igen, mit?
Viki: „Jártam már konditerembe, funkcionális edzésekre (trombózisom előtt ez volt a legsikeresebb, 1hónap alatt 10kiló), és flabélosra is, de eddig nem találtam meg azt az edzésformát, amit igazán bevált volna. Voltam már kemény edzésen, amik egy órásak voltak, de az első Power Plate edzésem után, örültem, hogy ez "csak" fél.„
Mi a célod ezzel a T3 átalakító programmal?

Viki: „Szabolcs segítségével növelni az önbizalmamat, hogy az esküvőn akármilyen formában leszek (hisz azért a 40-50 kiló felesleget nem fogom tudni leadni egy év alatt) akkor is magabiztosnak és szépnek érezzem magamat a menyasszonyi ruhában. Emilia (a Power Plate személyi edzője) és Helén segítségével pedig fogyni, hogy a lehető legjobb formát hozzam ki magamból ennyi idő alatt.


fogyókúra, power plate, diéta

Kategória: Power Plate sikertörténetek

Feliratkozás Hírlevélre