Feliratkozás Hírlevélre

​​Mennyi edzés az optimális?

Szerző: Nagy Adrienn 2018-02-02


Hányszor?

A lényeg, hogy úgy tervezd meg az edzős napjaid számát, hogy azt mindig tudd vállalni, és biztosan be tudd építeni a mindennapjaidba, mert ugye nem csak időszakokra tervezünk, hanem „örökre” 😉.
Természetesen minden nap szükségünk van mozgásra, de ez nem azt jelenti, hogy kőkeményen kell edzeni a hét minden napján. Főleg azért se tedd ilyen magasra a lécet, mert mindannyiunknak vannak rosszabb, gyengébb, nehezebb napjai, és ha Te heti 5 edzést terveztél, de csak hármat tudtál megvalósítani, akkor az rossz érzéssel tölt el, és veszítesz a motivációdból!
Tehát mozgás az is, ha a pároddal, egy barátoddal, kis kutyáddal tesztek egy jó nagy sétát, túráztok, esetleg tartotok egy wellness napot valahol.
Mi a helyzet a pihenéssel?

A legfontosabb: megfelelő pihenőidőt kell tartani! Így képesek az izmok regenerálódni, és a következő edzésen ismét 100 %-osan teljesítenek. Ha erre is odafigyelsz, akkor fokozatosan hozzászokik a szervezeted a terheléshez, és edzésről edzésre többet bírsz.
Sajnos sokan azt gondolják, hogy a minden napi edzés a megoldás, de ez tévhit! Ha nem adsz a szervezetednek elég időt a pihenésre, akkor megállsz a fejlődésben, nagyobb a sérülés veszély, és gyengébben teljesítesz egy-egy edzésen is!

Tehát: gondold végig, mit tudsz rutinszerűen beépíteni az életedbe! Kövesd a FOKOZATOSSÁG ELVÉT, és adj szabadnapot az izmaidnak (hisz Neked is fárasztó lenne minden nap dolgozni), hogy újult erővel kezd a következő edzést! 😉De a legfontosabb: mozogj rendszeresen, tégy az egészségedért, és szeresd a mozgásformát, amit választottál!

Sokszor hallom a következő mondatot a LaVita Power Plate és Személyi Edző Stúdióban:

 
„Amióta ide járok teljesen megváltoztak a napjaim. Ha edzek, tele leszek energiával, a pihenőnapokon pedig küzdök az imádott izomlázzal!”

Ezek a mondatok tökéletes visszacsatolásként szolgálnak, csodálatos, hogy segítünk a vendégek életmódváltásában, és nagyon jól érzik magukat a Power Platenek köszönhetően!

 
Országosan több mint 70 stúdióval rendelkezünk! Stúdióink listáját tekintsd meg ITT!
Szeretettel várunk! <3

Kategória: Power Plate sikertörténetek

Feliratkozás Hírlevélre