Feliratkozás Hírlevélre

FittAnyukák program

Szerző: 2018-10-17

Elindult a Fitt Anyukák Programunk!


Te is lehetsz fitt anyuka?
A válasz természetesen IGEN! 

A Power Plate fitt anyukák programját az angol Jenny Burrell, a szülés utáni regeneráció kiemelkedő specialistája állította össze, egyedülállóan a Power Plate gépre azon anyukáknak, akik időhiánytól szenvednek, ugyanakkor szükségét érzik egy hatékony, gyors fitnesz és wellness programnak, melynek segítségével visszanyerhetik fitt és tónusos formájukat, vagy éppen elindulhatnak az álomalak megszerzéséhez vezető úton.

Minden anyuka ismeri azokat a problémákat, amelyek a terhesség alatt vagy a szülés után, a test átalakulásával bukkannak elő, elég csak az egyenes hasizom hosszanti szétválását vagy a medencefenék előreesését említeni. Mindemellett az is közös pont, hogy millió teendőjük mellett rettentő kevés „énidő” jut az anyukáknak. Sokan gondolni sem mernek arra, hogy órákra elszakadjanak gyermekük és napi feladatok mellől.
 
A Magyarországon is egyre népszerűbb Power Plate fitt anyukák program már 70 stúdióban érhető el országszerte, de ami a legfontosabb, hogy azoknak is megoldást nyújt, akik nem tudják megoldani az edzőtermek látogatását. A program megvásárolható, de jóval kedvezőbb áron bérelhető is, így bárki igénybe veheti akár az otthonában is.
 Kiknek szól a program?

Azoknak a szülő nőknek, akiknek egyenes hasizom szétválása (rectus diastasis) van.
A terhesség harmadik trimeszterére szinte kivétel nélkül minden anyukánál szétnyílnak valamennyire az egyenes hasizom rostjai. Ez az edzésprogram segít szűkíteni a rést, mely miatt gyenge a törzsizom és kitüremkedik a has.

Azoknak a nőknek, akik császárral vagy hüvelyi úton szültek, illetve akiknek eltávolították a méhét.
A program biztonsággal végezhető, amint az orvos is jóváhagyta a testmozgást. Ez rendszerint szülés vagy császározás után 6 hét várakozási időt követően lehetséges.

Azoknak a nőknek, akiknek a kisbabája már nem is olyan kicsi!
Soha nincs ahhoz késő, hogy a törzs, a has állapotán javítsunk, hogy korrigáljuk a medencefenék funkcióját, erejét és feszességét vagy megszabaduljunk a megmaradt 

Ajánljuk azoknak a nőknek, akik erősebb törzsizomzatot szeretnének, akiknek a medencefenék erősítésére van szükségük, akik inkontinencia problémával állnak szemben, deréktáji fájdalommal küzdenek, szebb tartást, feszesebb hasat szeretnének, vagy csak megszabadulnának a fölös kilóktól.

Szeretnénk, ha minden anyuka fittnek és egészségesnek érezhetné magát!

 
Ismerd meg te is a Fitt Anyukák programunk! 

 

Kategória: Power Plate sikertörténetek

Feliratkozás Hírlevélre