Feliratkozás Hírlevélre

Edzéstípusok

Egyéni edzés – Félprivát edzés – Csoportos edzés – Közérzet javító edzés – Alakformáló edzés – Sportspecifikus edzés

Az edzések a gépek és a vendégek számától, illetve az edzés fókuszát képező izomcsoportoktól függően változnak.

Egyéni edzés – Félprivát edzés – Csoportos edzés

Az egyéni edzésnél a személyi edző egy vendéggel foglalkozik. Létezik ún. félprivát edzés, ahol a két gépen egyszerre két vendég tréningel, és őket egy edző felügyeli. A csoportos edzés világa, mely a harmadik típusú edzés, egy nagyhatású változat. A csoportdinamika, a közös játékok, vagy a három vagy több gépen vezényelt köredzés egészen másfajta érzetet nyújt, mint az egyszemélyes vagy félprivát edzési szféra.

Közérzet javító edzés – Alakformáló edzés – Sportspecifikus edzés

 A Power Plate gépeken végezhető gyakorlatok száma szinte végtelen. A tudatosan felépített edzés (bemelegítés, erősítés, egyensúly, erőközpont, masszázs) megválogatott gyakorlataival különböző célokra edzhetünk. Ha célunk a jobb közérzet megszerzése, a csontsűrűség növelése vagy akár a szülés utáni regenerálódás, akkor végezhetünk kimondottan ezeket célzó edzéseket.

Ha a fő célkitűzés az alakformálás, akkor kérjünk feszesítő, vagy zsírégető, illetve a problémás területekre összpontosító (pl. csípő-comb, has, popsi, felkarok) edzést. Ami egyedülálló a vibrációs edzések körében például az, hogy ha egy adott sportban szeretnénk a teljesítményt növelni (golf, futás, síelés, kosárlabda, tenisz, úszás), erre a Power Plate szintén rendelkezik kidolgozott edzésprogramokkal.  

Look better! Feel better! Play better!


Feliratkozás Hírlevélre