Feliratkozás Hírlevélre

Power Plate Akadémia

A Power Plate Akadémia minden ország disztribúcióján belül, kizárólagossággal bír. A lépcsőzetesen felépített akadémiai-rendszer a beiskolázástól kezdve a magas színvonalat képviselő továbbképzésig mindent magában foglal. 

A Power Plate Akadémia célja

A Power Plate Akadémia program célja az, hogy a személyi edzők, erő és aerobic edzők, terapeuták, orvosok elsajátítsák a gyorsulási tréning tudományát és alkalmazását. A program elméleti és gyakorlati anyagát jóváhagyta a REPS.
Az elmélet részei: biomechanika, neuro-fiziológia, bevezetés a gyorsulási tréning  programtervezés módszertanába. A gyakorlati rész a gyakorlatokat és az edzésminták alkalmazását mutatja be az edzés bemelegítés, a koordináció, az erőközpont, ez erősítő és a lazító része során. A résztvevők kézhez kapják a könnyen használható programmintákat és a gyakorlatok leírását is.
 
Miért fontos a Power Plate Akadémia elvégzése?

A Power Plate vonatkozásában a személyi edző nem csak abból a szempontból mérvadó, hogy a vendég erőnléti, fittségi vagy egészségi állapotának, valamint célkitűzésének megfelelő gyakorlatsort állítson össze. A gépen végzett gyakorlatok hatékonyságához alapvető fontosságú a precízen kivitelezett mozdulat, a testtartás, és a megfelelő izomcsoportokban keletkező érzet megtalálása, azonosítása, a testtudatosság. A gép komoly beállítási opcióit ismerni kell, gond, ha szakszerűtlenül, alapos ismeretek nélkül állítgatjuk.
 
A Power Plate Akadémia kurzusainak résztvevői pontosan ezekre a feladatra készítik fel az edzőket. A személyi edzői vagy oktatói képesítéssel érkezők óriási előnyben vannak a Power Plate Akadémián, hiszen anatómiai és edzéselméleti, gyakorlati tapasztalat birtokában abszolválják a specifikus információkat.
Power Plate Alapok Basic Power Plate Alapok Professional  Power Plate specifikus edzés
Az alap Level I oktatás keretében a résztvevők megismerik a Gyorsulási Tréning® elméletét, hatásmechanizmusát. Megtanulják, hogy a klasszikus felépített Power Plate edzés elemei (bemelegítés, egyensúly, erőközpont, erősítés, levezetés) milyen logika szerint követik egymást. Megismerik a különböző módozatokat és kombinációs lehetőségeket, és elsajátítják azokat a gyakorlatokat, melyeket egy-egy speciális (pl. alakformáló, izomtömeg növelő, tonizáló) célhoz érdemes végeztetni. Azt is megtudják, hogyan lehet az egyes gyakorlatok nehézségét progresszíven növelni.
 
 
A következő szint az alapképzésen elsajátított és begyakorolt ismereteire építve további fontos információkat tanít. A Level I Professional képzés egy szinttel magasabbra emeli az edzéseket. Megismerkedünk a test dinamikájával, megtanuljuk, hogyan lehet kihasználni pl. a csoportos edzésben rejlő lehetőségeket, a köredzés rejtelmeit vagy akár a Tabata elemeit. Ezt a szintet ajánljunk mindenkinek, akinek legalább 2-3 gépes stúdiója van, illetve azoknak, akik valóban profi módon kívánnak Power Plate edzéseket tartani.
 
A speciális területeket lefedő Level II oktatások egy-egy szakterületre fókuszálnak. A 2013-as év Level II újdonsága a piaci niche-t lefedő szülés utáni tréning. A képzés kereteit a Londonban működő és levédett metodikával dolgozó Burrell Education vezetőjével együtt alakítottuk ki. Ez az oktatás egyedül a Power Plate szervezésében érhető el Magyarországon. Kifejezetten a szülés utáni hölgyek (akár természetes úton, akár császármetszéssel szült) erősítését, helyes testtartását, a medencefenék rendbe tételét, az inkontinencia elkerülését/orvoslását célozza. Ez a szakterület különleges tudást igényel, melyre szert tehetünk az oktatáson.
A Level II 2013 őszi évadban tervezett további új képzései az egyedi célú (fogyasztó, stb.) és a rehabilitációs edzések tartását tűzte ki célterületnek. 
 
 


Minden évben akár több alkalommal is szervezünk nemzetközi mester trénerek vagy oktatók által vezetett képzéseket, melyek kimagasló szakmai színvonalat biztosítanak és vadonatúj ismereteket osztanak meg velünk.

A sikeres karrier titka

A verseny óriási, ezért fontos, hogy Ön a legjobbak között legyen. A Power Plate iránti igény gyorsan növekszik, mind a profi fitnesz piacon, mind az otthoni felhasználók körében. Képesített Power Plate edzőként vendégeinek gyors eredményeket garantálhat, és megnövelheti bevételeit. A Power Plate Akadémia adatbázisába bekerülve,lehetőség van új stúdiók nyitásakor edzői munkakör betöltésére.


 
 


Feliratkozás Hírlevélre