Feliratkozás Hírlevélre

Remek formában van Nika - elárulta, mit tesz érte

Veres Mónika 6-7 kilót fogyott az utóbbi időben, és ez nem csak az alakján látszik: nagyszerűen érzi magát a bőrében. A fiatal énekesnőt kérdeztük arról, hogyan érte el az álomalakot.
 


„Jó pár kiló lement az utóbbi hónapokban, bár be kell valljam, a nyár nekem is kemény dió, szerintem ilyenkor kicsit mindenki jobban elengedi magát. De igyekszem odafigyelni amennyire lehet, a mozgást nagyon fontosnak tartom. Nekem a power plate jött be, remekül formálja az alakot, feszes, tónusos lesz tőle a test, nálam nagyon beválik. Igyekszem megoldani, hogy heti három alkalommal eljussak egy ilyen edzésre. Emellett próbálok otthon tornázni, amit viszont nem túlzottan kedvelek, az az edzőtermi edzés.”

Az énekesnő szerint nem feltétlenül kell kilóban mérni a sportolás eredményét, hiszen az izom többet nyom, mint a zsír, így ez csalóka lehet. De a ruhaméret sokat elárul, no és persze az, hogy hogyan érzi magát a bőrében. A sport mellett Nika az étkezésére is figyel, de persze ő is elcsábul olykor-olykor.

„Húsevő vagyok, főképp csirkét és pulykát fogyasztok. Emellett próbálok sok zöldséget enni, bár kiskoromban sajnos nem szoktattak rá erre túlságosan. De most igyekszem pótolni, napközben pedig gyümölcsöket enni a vitaminok miatt. Édesszájú vagyok, de azt vallom, ha már az adagokra figyelünk, az fél siker. No és persze, ha többet eszem a kelleténél, akkor próbálok a mozgással kompenzálni. Most jól érzem magam a bőrömben, és akkor is igyekszem tartani a formám, ha a fellépések és a tanítás mellett kicsit kevesebb időm jut magamra.”


 


Feliratkozás Hírlevélre