Feliratkozás Hírlevélre

Power Plate Mikulás

Hatalmas örömet szerezett a Pető Intézet kisgyermekeinek a Power Plate, Muri Enikő, Mádai Vivien és Michelisz Norbert,
akik Mikulás alkalmából lepték meg a beteg gyerekeket ajándékokkal.

Az esemény jótékony sztárjai Muri Enikő, a 2011-es év női hangja, az X-Faktor második helyezettje, Mádai Vivien, a Reflektor műsorvezetője és Michelisz Norbert túraautó-világbajnok voltak, akik fontosnak tartották, hogy jelenlétükkel is támogassanak egy ilyen jótékonysági rendezvényt.
 

„Nagyon szeretem a gyerekeket és örömet okozni mindig jó dolog. Így, Mikuláskor pedig különösen jó érzés adományozni, ezért hoztam otthonról is egy ajándékcsomagot, aminek nagyon örültek a gyerekek”- árulta el Muri Enikő, aki nagyon boldog volt, hogy ennyi kisgyermek arcára sikerült mosolyt varázsolniuk. Mádai Vivien is hasonlóképpen nyilatkozott, sőt még azt is elárulta, neki sohasem okozott problémát, hogy kapcsolatot teremtsen a gyerekekkel. „A kicsikkel különösen jó a kapcsolatom, szívesen töltöm velük az időm, hiszen még mindenre olyan fogékonyak. Gondolkodás nélkül álltam egy ilyen jótékony ügy mellé és nagyon boldog vagyok, hogy segíthettem megajándékozni őket.”

Muri Enikő, Mádai Vivien, Michelisz Norbert ajándékot osztott a Pető Intézetben!

„Jó volt látni, hogy mennyire örültek a gyerekek a Mikulásnak és az ajándékoknak. A Pető Intézettel többéves kapcsolatunk van. Eleinte munkakapcsolatnak indult, de minden lehetőséget megragadunk arra, hogy segíteni tudjunk, akár felajánlással vagy más módon. Idén a gyerekeket Mikulás ünnepséggel és ajándékokkal leptük meg. Fontosnak tartom, hogy a saját eszközeinkkel is hozzájáruljunk a gyermekek rehabilitációjához”- árulta el Kovács Krisztina ügyvezető igazgató, aki egyben a jótékonysági rendezvény kezdeményezője is. - „Nagyon örültem, hogy olyan nevek álltak az esemény mellé, mint Enikő, Vivien, vagy a túraautó-világbajnok, Michelisz Norbert.”

Michelisz Norbert a csecsemőket is meglátogatta

„Nagyon megható volt a gyerekek között lenni, nem is tudom, mikor láttam ennyi mosolygós arcot egy helyen... szeretnék majd többször is eljönni még és segíteni nekik. Nem is olyan régen még én vártam így a Mikulást” - emlékezett vissza a világbajnok, aki szerint nagy nap ez egy gyerek életében! - „Az a munka és elhivatottság, ami itt folyik, egy sportoló számára is példaértékű lehet. Nagyon fontosnak tartom a jótékonykodást, mert amikor gyerekek közelében vagyok, az mindig örömet okoz és feltölt energiával a boldogságuk. Ha ilyen helyzetben lévő gyerekekért bármit tehetek, arra mindig találok időt. Nekem is nagy öröm, amikor érzem a szurkolók és az emberek szeretetét, támogatását.”

Az apró segítség is fontos lehet a gyerekeknek!

„A Pető Intézetben a gyerekek tudják, hogy az ünnepek az életünk fontos részei és nekik attól ünnep az ünnep, hogy nem az történik, ami egy átlagos napon” - avatott be minket a Pető Intézet hétköznapjaiba Pásztorné dr. Tass Ildikó, az Intézet igazgatója. - "Harminchárom éve dolgozom itt és mindig tisztelettel és alázattal kezdem a napot, mert látom azt, hogy mások hogyan nevelnek egy-kettő vagy akár három beteg gyermeket. Őket elnézve rájövök, hogy az én problémáim nem is olyan nagyok! Ezeknek a családoknak nagyon sokat számít az, hogy mennyire önálló a gyerek, vagy állandó felügyeletet kíván-e... Szerencsére nekik itt vagyunk mi és mindenben segítünk!"

„A jótékonyan felajánlott Power Plate vibrációs gépnek köszönhetően a központi idegrendszer sérüléssel küzdő gyerekekkel és felnőttekkel is használjuk a gépet. Ez egyébként nemzetközi szinten már megszokott”- veszi át a szót Sáringerné dr. Szilárd Zsuzsanna, a Pető Intézet főiskolai adjunktusa. „A Power Plate gép lehetőséget ad arra, hogy a koordinációs képességeik fejlődjenek, vagyis a mindennapi életben könnyebb legyen a mozgásuk és kicsit vidámabb az életük!”


Feliratkozás Hírlevélre