Feliratkozás Hírlevélre

Közös edzéssel készül a tavaszra a két énekesnő

A két népszerű énekesnő, Nagy Adrienn és Nika szeretne látványos változást elérni tavaszra, így nagyon kemény edzésbe kezdtek, hogy rövid időn belül még jobb formába kerüljenek!

„Az első Power Plate edzésemre visszagondolva, most már 11 hónap távlatából, elég kemény volt… persze ahogy elkezdtem rendszeresen járni, hetente háromszor, úgy kerültem egyre jobb formába!”- árulta el a népszerű énekesnő, Nika, majd hozzátette, hogy neki nagyon sokat segített a személyi edző jelenléte és persze szakmai tudása. „Most már van pár gyakorlat, ami önállóan is nagyon jól megy, viszont nekem nagyon fontos az edző kontrollja, hiszen a mai napig van még olyan gyakorlat, ahol javítani kell! A hasamon kell még dolgoznom, hiszen nálam az az egyik legproblémásabb terület.”

Az énekesnő azt is elmondta, habár ez az edzés mindössze harminc perces, mégis keményebb, mintha másfél órát edzene a konditeremben!
 

„A mindennapi, sikeres életünkhöz hozzátartozik, hogy szeresd önmagadat, hiszen akkor a világ és a környezeted is szeretni fog és ez egy nagyon-nagyon fontos mottóm az életben!”

Nagy Adri azóta a futást is sokkal jobban bírja.

„Nagyon szeretek futni, azonban a látványos szálkásításban nekem rengeteget segített ez a vibrációs tréning. Az első 30 perces óra után alig tudtam lábra állni, pedig az még egy lightos edzés volt”- vallotta be Nagy Adrienn énekesnő, aki elárulta a legnagyobb változást a karján és a combján vette észre! „Nekem ezek a kényes területek, így örültem, amikor észrevettem, hogy a karom szálkásabb, míg a combom sokkal feszesebb lett. Az első alkalom után nyilván éreztem izomlázat, 2-3 hét után pedig azt, hogy valami megváltozott. A tartásom javult, a hátam feszesebb lett, de a futás is sokkal jobban megy.”
 

 


Feliratkozás Hírlevélre