Blog

​​Mennyi edzés az optimális?

Szerző: Nagy Adrienn - 2018-02-02

Sokszor kérdezik a vendégek, hogy mennyi edzést javaslok egy héten. Erre is csak azt tudom mondani (mint az étkezésre), hogy mindenkinek másra van szüksége.

Kategória: Power Plate sikertörténetek


Mozogj egy jót: Personal Power Plate akció

Szerző: - 2018-01-02

Mozogj egy jót: Personal Power Plate akció

Hozd magad formába Power Plate edzőgépeddel, mozogj az otthonodban! A Power Plate® edzőgépet már nem csak az edzőteremben élvezheted, hiszen otthoni változatát, a hordozható Power Plate gépet már haza is viheted!

Kategória: Power Plate sikertörténetek


Dieteikusunk rendel: Hogyan meneküljünk el a karácsonyi +kilók elől?

Szerző: Barcza Zsuzsanna - 2017-12-14

Tudatos Karácsonyt, Mindenkinek!
Néhány nap, és itt a Karácsony. A mai rohanó életünkben egyre nehezebb megérezni és megtartani az ünnep igazi varázsát. Iskolákban vizsgaidőszak veszi kezdetét, munkahelyeken évzárás, tenderek leadása, és még sorolhatnánk, mi minden nehezíti a Karácsonyra hangolódást. Mégis, a maga módján mindenki igyekszik a legjobbat kihozni az év legszebb ünnepéből.

Kategória: Dietetikusunk rendel


Dietetikusunk rendel: Mozogj jót, étkezz jót!

Szerző: Barcza Zsuzsanna - 2017-11-17

Mozogj jót, étkezz jól!
 
"Mozogni jó! "
Mondja ezt az, aki már megtalálta a számára kedves, szórakoztató, fizikai és szellemi kielégülést nyújtó mozgásformá(ka)t. Aki még nem tart itt, annak javaslom, hogy tudatosan, nyitott hozzáállással próbálja ki a Power Platet. Hiszek abban, hogy minden ember számára létezik legalább egy, olyan igazán, minden szempontból leg-leg-leg mozgásforma, amelyet ha egyszer megismer és megszeret, soha többé nem akar majd abbahagyni.

Kategória: Dietetikusunk rendel


Egyre fontosabb az aktív időskor

Szerző: Powerplate - 2017-11-06

Senki sem lesz fiatalabb. A világ felnőtt populációjának 65 évnél idősebb tagjainak száma az elmúlt évszázadban folyamatosan nőtt. Napjainkban még a korábbinál is többen tartoznak ebbe a korcsoportba. A politikusoknak bizony kihívást jelent ápolásuk, mind gazdasági, mind pedig etikai szempontból. Az idősek otthonában élők vagy a segítséget igénybe vevők megfelelő életszínvonalának biztosítása elsődleges fontosságúvá vált.

Kategória: Power Plate sikertörténetek


Megszállottan formáljuk popsinkat…!

Szerző: powerplateblog - 2017-10-16

A fitnesz világának követői megszállottak egy testrész vonatkozásában – ez az a testrész, amire leülünk, amit összehúzunk, sőt még rázzuk is… úgy bizony, a fenékről beszélünk! Ez a nagy izomcsoport éppolyan erős, mint amennyire összetett. 10 évvel ezelőtt minden kliensem …

Kategória: Power Plate sikertörténetek


Dietetikusunk rendel: Biológiai és mentális éhségérzés

Szerző: powerplateblog - 2017-10-12

Valóban éhes vagyok? „Ahány ház, annyi szokás”, gyakran használjuk a kifejezést, amikor érzékeltetni szeretnénk, mennyire másképp élünk, gondolkozunk, vagy éppen cselekszünk mi emberek, hasonló élethelyzetekben. Napi életritmusunk többségét szokásaink alakítják, amelyeket szüleinktől tanultunk, vagy saját magunk formáltunk. A táplálkozás mindennapjaink …

Kategória: Power Plate sikertörténetek


Feliratkozás Hírlevélre